Joma Sport

Zeggen namen als RSC Anderlecht of Standard de Liège u iets? Maar natuurlijk, dan heeft u ook al het werk van een van onze klanten gezien. Joma Sport is namelijk gespecialiseerd in sportartikelen voor particulieren en sportclubs van alle allooi. We zouden een mop kunnen maken over hoe bedrijven die maatwerk aanbieden nood hebben aan maatwerkwebsites, maar eigenlijk is dat vaak vooral de realiteit. Standaardoplossingen wekken frustraties op omdat ze vaak niet aansluiten op prangende noden.

Joma is dus op Intago afgestapt om te kijken of wih een oplossing kunnen bieden die hen gemoedsrust geeft. Dat is het net. Een softwarepakket is maar een softwareoplossing als een klant op beide oren kan gaan slapen. Daarom dat we ook voor Joma Sport begonnen zijn met de concrete probleemvragen neer te schrijven.

Hoe kan iemand inzichtelijk verschillende klanten met verschillende vereisten beheren? Hoe kunnen klanten efficiënt hun eigen clubgerief bestellen zonder dat de website onoverzichtelijk wordt? Hoe kunnen we de operationale kant optimaliseren: facturatie en verwerking van bestellingen?

Om aan de verschillende vereisten van klanten tegemoet te komen is het belangrijk om eerst te weten welke wensen voor 90% van potentiële kopers dezelfde zijn. Een paar van de meest voorkomende opties zijn natuurlijk de clubbedrukking en de naambedrukking. Waar die geplaatst worden, dat kan nog per klant aangegeven worden.

Ook belangrijk is dat een sportclub geen volledige aanpassingsvrijheid nodig heeft, eens die in het systeem staat. De reden daarvoor is eenvoudig: clubs gebruiken een op maat gemaakt ontwerpsjabloon voor hun gerief. De clubbedrukking is overal hetzelfde en de naam komt op dezelfde plaats. Er is dus geen ultacomplexe configurator nodig een het ontwerp is vastgelegd.

Al bovenstaande opmerkingen zijn zeer relevant. Voorraadsbeheer wordt bijvoorbeeld afgestemd op de bestelfrequentie en -hoeveelheid. Dat kan doordat sportartikelen per club volgens hetzelfde basismodel worden gemaakt. Sportclubs moeten inloggen, dus particulieren krijgen die specifieke opties niet te zien. Onderschat niet hoeveel optimalisatie van bedrijfsprocessen kan vereenvoudigen aan de manier van werken.

Joma Sport is met andere woorden niet zomaar een webwinkel. Achter de website schuilt een grote organisatie die haar klanten zo vlot mogelijk wilt kunnen helpen. Omdat Joma Sport gepersonaliseerd materiaal verkoopt, zit klantgerichtheid in haar DNA. Voor Intago is dat niet anders. Het is dus niet verwonderlijk dat Joma Sport bij ons is terecht gekomen voor hun webwinkel. Omdat wij belangrijke visies delen, voelen wij sneller de noden van spelers zoals Joma Sport aan. Krijgt u hierdoor ook voeling met de missie van Intago? Dan mag u ons altijd vrijblijvend contacteren!