Dewit Wines

We weten het allemaal wel: “Wijn is fijn!” Dewit Wines is een familiebedrijf dat al drie generaties meegaat. Om meer dan honderd jaar in dezelfde sector actief te kunnen blijven is het van vitaal belang om in te spelen op maatschappelijke veranderingen. Het internet geeft nu eenmaal interessante opportuniteiten. Het potentieel cliĆ«nteel is ineens niet meer dat wat in de winkelstraat passeert, maar elke Belg en Europeaan die door advertenties of mond-tot-mondreclame bereikt wordt.

Dewit Wines zocht voor hun digitaliseringsproject advies naar welke stappen ze best konden ondernemen. Als bestellingen digitaal binnen beginnen te komen, dan volgt daaruit dat bedrijfsprocessen daarop voorzien moeten zijn. Digitale facturatie moet nu immers vlekkeloos mogelijk zijn, bijvoorbeeld. Ook moet het personeel opgeleid worden om met de nieuwe technologie efficiƫnt te kunnen werken.

Ook is het belangrijk dat die technologie beheert wordt door mensen die continu met raad en daad voor u klaar staan. Voor Dewit Wines adviseerden we om met een aangepaste WooCommerce te werken. Achterliggend draait dit op WordPress. Dit is zeer krachtige maar ook relatief eenvoudige technologie die voor veel KMO’s al veel werk kan verzetten. Wij zijn daar ook altijd eerlijk in: wij geloven niet in het wiel heruitvinden.

Samen met Dewit Wines hebben wij een ontwerp gemaakt waar zij vrolijk van werden. Ook de digitale identiteit moet immers volledig op punt staan, in lijn met de huisstijl. Dewit Wines maakt ook gebruik van onze infrastructuur voor hun mailverkeer en verwerking van bestellingen.

De facturatie verloop via een bestaande oplossing die wij voor hen hebben opgezet: Teamleader Focus. Intago is een prioritaire partner. Deze erkenning van Teamleader houdt in dat we niet alleen hun Focusplatform kunnen opzetten en uitbreiden, maar ook dat wij deskundig zijn in koppelingen te voorzien met boekhoudprogramma’s.

Ook dit is belangrijk: als wij kunnen inhaken op uw boekhoudprogramma, dan hoeft u niet onnodig over te schakelen. Mensen willen nu eenmaal graag hun werk blijven doen zoals ze dat gewoon zijn. Voor dit soort projecten is het belangrijk dat u raad inwint bij een bedrijf dat expertise heeft in het opzetten van belevingsprojecten in de IT. Uw zorgen en noden komen voor ons voorop.

De digitale transitie is voor u mogelijk ook een belangrijke, nieuwe weg om in te slaan. Dan hoort u waarschijnlijk ook graag dat wij u niet loslaten als u eens aan de slag kunt. Wij hebben zowel ervaren programmeurs als ondersteuningsmedewerkers in dienst die u graag verder helpen als u vragen heeft.

De tijden veranderen, bedrijven groeien en technologie evolueert ook. Wij staan altijd paraat om u te adviseren in uw volgende stap. Het valt immers nooit uit te sluiten dat u op maatwerk over wilt schakelen. Wilt u ook IT-advies op uw maat met de nodige opleidingen en nazorg?  Denk dan zeker aan ons, Intago!