Digitaal in mensentaal...

Wij zijn Intago, een digital agency met oog voor jouw klantenbeleving.

KoffiedateTot success

Uw succesverhaal schrijven wij samen:

Uw expert in

digitale belevingen

sinds 2007.

Intago heeft al meer dan een decennium ervaring in digitale transities en digitale klantenbelevingen. Iedereen weet dat 15 jaar in de IT een eeuwigheid is. Wij houden al die tijd een hoge klanttevredenheid door ons te richten op drie speerpunten.

Klantgericht

Digitaal in mensentaal betekent dat wij veel waarde hechten úw beleving.

Advies op maat

Wij hebben jaren ervaring met grote KMO’s en zelfs eenmansbedrijven.

Toegankelijk

Technologie moet u op een betekenisvolle manier helpen.

Totaaloplossingen voor elk wat wils

Sommige klanten komen bij ons voor een landingpagina of webwinkel. Anderen zoeken dan weer een diepgeïntegreerde automatisatie voor hun bedrijfsprocessen. Wij hebben de expertise én ervaring in huis voor alle soorten totaaloplossingen in de IT. Particulieren, zelfstandigen, KMO’s … Wij geven iedereen graag advies en zoeken mee naar een oplossing zodat beter kunt doen wat u graag doet.

Wij houden ervan wanneer technologie vertrouwd aanvoelt

Wij geloven niet in toekomst waarin technologie kil en koel aanvoelt voor de gebruiker. Daarom dat we precies inzetten op digitale belevingen. Als technologie in de weg lijkt te staan, dan is dat vooral een gemiste kans. Om dit te voorkomen hechten wij veel belang aan eerlijke en duidelijke communicatie. Uw persoonlijke ervaring staat centraal in onze bedrijfscultuur.

Drie voorbeelden van succesverhalen

Wij willen u van dienst zijn in al uw IT-uitdagingen. Elk bedrijf wilt zichzelf de hemel in prijzen, dus laten wij eigenlijk veel liever de klanten aan het woord.

Wij gaan mee met onze tijd

Wij zijn niet alleen een ervaren maar vooral ook een vitale onderneming. De digitale wereld is zeer dynamisch. Vandaar dat wij nooit stil zitten. Wij vinden het belangrijk om aldoor bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Van  zodra die robuust genoeg is, helpt u dat immers vooruit in uw doelstellingen.

De Intagofamilie

In 2007 is Intago opgericht door Tom Devos. In die tijd spraken we nog niet eens over apps. Tom merkte toen al vlug op mensen vaak over hobbels reden op hun digitaal parcours. Uit die gedeelde ervaring met de klant is het belangrijkste speerpunt van Intago gegroeid. Onze focus op toegankelijke technologie vatten we tegenwoordig bondig samen: “Digitaal in mensentaal.

Al vlug merkten Luka en Tom dat ze veel aan elkaar hadden. Ze leerden elkaar kennen voor een gemeenschappelijk project. Tom leverde de programmatuur af, Luka de infrastructuur. Soms klikt het gewoon, daar zijn eigenlijk geen woorden voor. De klik is gebleven. Luka en Tom wisten snel dat ze meer voor elkaar konden betekenen. Zo besloten ze om samen te schrijven aan het nieuwe hoofdstuk van Intago.

Dries Drofmans

Ontwikkelaar

Dries is een pittige programmeur die de nodige ervaring heeft met grote IT-projecten. Hij is altijd al bezig geweest met technologische hulpmiddelen in een begrijpbare omgeving te gieten.

(Bewijs nodig? Wie anders zou deze website gemaakt hebben.)

Tom Devos

Hoofd ontwikkeling

Tom is al sinds zijn studententijd gebeten door de ondernemersmicroben. Hij heeft zich van begin af aan toegespitst op de beleving van de gebruiker.

Luka Ver Eecke

Hoofd financiën & operationeel beheer

Ook Luka is voor het grootste deel van zijn professionele tijd een ondernemer. Hij is gespecialiseerd in de operationale en hardwaretechnische kant van de IT.

Robin Barthels

Klantenrelaties & -ondersteuning

Robin is als techniekfilosoof en ethicus altijd bezig geweest met hoe mensen en technologie op elkaar inwerken. Vandaar dat hij in de wereld van klantenrelaties en -ondersteuning terecht is gekomen.

(Tussenhaakjes, de tekstjes op deze site komen van mij.)

Mogen wij ook aan uw succesverhaal schrijven?