×

Advies Digitale Transformatie

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change” — Charles Darwin

De digitale wereld is een essentieel onderdeel van het dagelijkse leven geworden. Hoog tijd om als organisatie de digitale uitdaging aan te gaan, en te klantgericht digitaal te transformeren.

Start met een goed digitaal advies

De digitale uitdaging is dusdanig breed dat je meestal niet weet waar te starten. Daarom helpen onze experts jou graag verder. Vanuit Intago vertrekken we op dat moment nogal eens graag vanuit de noden van jouw klant.

We houden ook rekening met je interne bedrijfsdoelstellingen en leren je bedrijf goed begrijpen. Op basis van onze expertise werken we vervolgens jouw digitale strategie uit en gieten het in een digitale roadmap.

Je digitale roadmap: van website tot IoT

Er zijn verschillende manieren om te digitaliseren. Dat kan starten met een nieuwe website. Misschien wil je zelfs de stap wagen naar e-commerce? Je kan ook je interne processen optimaliseren met een CRM- of ERP Pakket. We zetten met Intago ook in op het verbeteren van de Customer Experience door het bieden van mobiele oplossingen en het inzetten op Internet of Things. Meer daarover trouwens in Design & Development.

Samen op digitaal avontuur

Onze Intago teamleden begeleiden je graag doorheen het gehele traject van je digitale verandering. We volgen alle projecten mee op en zorgen voor een kwalitatieve uitwerking. We zorgen voor een degelijke opleiding van je teamleden en coachen hen in het nieuwe werken. Ook als het project opgeleverd is blijven we je graag ondersteunen.

Onze diensten

Digitale Strategie

Customer Experience Management

Digitale Roadmap

Buy or buildanalyse

CRM & ERP Implementaties

Opleiding

On the job coaching

...

Samen kijken naar je digitale uitdaging?

Schrijf ons op vragen@intago.be of bel ons op +32 16 36 50 50. De beste manier is om er meteen samen in te duiken, boek snel je afspraak, en wij komen even met je meedraaien.
Zo zetten we de eerste stap in je digitaal avontuur.