×

Customer Transformation

"One of the greatest gifts you can give to anyone is the gift of attention.", Jim Rohn

De Customer Experience mindset kweken in je organisatie is een belangrijke uitdaging, en geen makkelijke change om te verwezenlijken. Start small, think big.

Bouw awareness in je organisatie

Een belangrijke succesfactor is management buy-in en voldoende awareness bij elke medewerker. We komen jou graag inspireren hoe je als bedrijf klantgericht kan werken. Dit doen we met inspiratiesessies, workshops en trainingen.

Stel je multidisciplinair team samen

Een volgende stap die je kan zetten in het samenstellen van je customer team. Het bevat leden vanuit elke uithoek van de organisatie, van director tot sales, van helpdesk medewerker tot jurist. Zij worden de trekkers van Customer Experience binnen je organisatie, met aan het hoofd de Chief Experience Office (CXO).

Door deze gezonde mix van teamleden breng je verschillende inzichten samen, en kan je veranderingen makkelijker doorvoeren binnen de verschillende departementen. Onze Intago CX consultants gaan met jouw team aan de slag, leiden ze op en implementeren samen de nieuwe service concepten binnen de organisatie.

Onze diensten

Inspireren

Awareness sessies

Multidisciplinair team samenstellen

Quickwins realiseren

Team opleiden

Change management

Processen optimaliseren

Connectie met digitale transformatie

Bij ons op de koffie?

Schrijf ons op vragen@intago.be of bel ons op +32 16 36 50 50. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor voor een inspirerend gesprek. Jij vertelt over je uitdaging, wij zorgen voor de koffie met eerste inzichten. De rondleiding doorheen de Corda Incubator krijg je er gratis bij.