×
Zie jij jouw website nog graag? Leg haar dan eens goed in de watten voor Valentijn!

Zie jij jouw website nog graag? Leg haar dan eens goed in de watten voor Valentijn!

Niet alleen je geliefde, ook jouw website heeft liefde nodig om te overleven. Tijd om haar eens goed in de watten te leggen met de gratis digitale scan van Intago. In mum van tijd ontdek je hoe je jouw website kan verbeteren!

Is jouw website klaar voor 2017?

De laatste maanden verandert er weer veel in het digitale landschap. Als website-eigenaar is het uitdagender dan ooit om uptodate te blijven met alle nieuwe trends en vereisten van een goede website. Met ons Intago team investeren we sterk om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends.

De digitale scan van Intago

Deze inzichten bundelden we sinds kort ook in onze Digitale Scan, een checklist van meer dan 30 punten om je website maturiteit te checken, van Infrastructuur, SEO-vriendelijkheid tot Sociale optimalisatie.

We kijken de techische architectuur na, voor een optimale vindbaarheid in zoekmachines. Daarnaast gaan onze UX-experts aan de slag om te controleren of de flow op de website is afgestemd op de verwachting van je klant. Daarnaast kijken we ook naar de opzet van je andere digitale kanalen, van e-mailcampagnes tot social media.

Jouw gratis scan met liefde aanvragen?

Vraag vandaag nog jouw gratis website scan aan. Stuur de link naar je website en je contactgegevens naar tom@intago.be . Wij investeren met liefde onze tijd in jouw digitale scan, en nodigen je vervolgens graag uit op kantoor om dit te bespreken. Zo leggen we jouw website eens goed in de watten voor Valentijn.