×
When the Ladies take over @ Intago

When the Ladies take over @ Intago

Recent werd ons Intago-team verder uitgebreid, maar liefst 2 extra dames mochten het team vervoegen, daarmee zet Intago in op groei én diversiteit.

Een open bedrijfscultuur

Je job is een essentieel onderdeel van je leven, en een positieve cultuur zorgt er voor dat je elke dag uit je bed kan springen en graag kan komen werken. Zeker binnen een startup als de onze is het kweken van een open cultuur van levensbelang.

We vinden het belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan cultuur binnen het Intago team. Zo hebben we bijvoorbeeld geen vaste start of einduren, iedereen werkt wanneer hij of zij wil. Werk je graag een dagje van thuis? Ook dat is geen enkel probleem. Onze vrijdag namiddag, die gebruiken we om bij te studeren, of te experimenteren met nieuwe technologieën. Wel gaan we samen aan de slag om onze teamdoelstellingen elke dag opnieuw te behalen, en onze grenzen te verleggen persoonlijk én als team.

Diversiteit Troef!

Trots kunnen wij zeggen dat de verdeling mannen-vrouwen verbeterd is, aangezien we maar liefst twee dames mogen verwelkomen! Voortaan zal Jana Broeckx paraat staan om er voor te zorgen dat jouw digitale uitdaging kan verwezenlijkt worden. Met een rugzak vol programmeerkunsten en een belangrijke dosis klantenliefde gaat zij aan de slag als developer. Op Elke kan je dan weer rekenen voor de begeleiding van jouw digitaal project. Zij neemt samen met Tom het customer experience én projectmanagement zwaard op, en combineert dit met de interne marketinguitdaging van Intago.

Hybride-model

Bij Intago werken we heel bewust volgens een hybridemodel: we geloven sterk in een mix van interne en externe medewerkers. Op slechts 9 maanden tijd stelden we een team samen met 8 voltijdse equivalenten, waarvan 5 interne teamleden. Een mooiere start konden we ons niet voorstellen.

Ook werken bij intago?

Wij zijn steeds op zoek naar leuke collega's. Heb jij zin om deel uit te maken van een enthousiast, jong team en kan je iets in digitaal, marketing of customer experience? Heb je altijd al eens in een start-up willen werken? Ontdek dan onze jobs!

Bij ons op de koffie?

Schrijf ons op vragen@intago.be of bel ons op +32 16 36 50 50. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor voor een inspirerend gesprek. Jij vertelt over je uitdaging, wij zorgen voor de koffie met eerste inzichten. De rondleiding doorheen de Corda Incubator krijg je er gratis bij.