×
Waarom kiest Intago voor Hyperlane?

Waarom kiest Intago voor Hyperlane?

Het beste van cloud hosting koppelen aan gemakkelijk te gebruiken tools om ontwikkeling te stroomlijnen, dat is wat Hyperlane ons weet te bieden. Ze maakt ons het leven op tal van vlakken zoveel gemakkelijker. Conclusie? Wij kunnen ons focussen op onze kerncompetenties als Digital Agency!

Waarom Hyperlane?

Sinds een lange tijd waren we op zoek naar een manier om een aantal van onze interne operationele processen te automatiseren, zoals het opzetten van een continue integratie en ontwikkeling. Daarnaast gingen we ook opzoek naar een manier om onze serverinstellingen en het nemen van back-ups van websites gedurende gezette tijden te automatiseren. Hyperlane wist op al deze punten een antwoord te bieden!

Groeien

Door de overstap te maken naar Hyperlane zijn we sterk gegroeid. Zo maakten we niet enkel meer tijd vrij voor onze klanten maar konden we ook meer investeren in extra developers. De development -, staging - en productieomgeving zorgden dan ook voor een aangename samenwerking tussen onze developers, content marketeers en klanten. Zo kunnen verschillende developers ook hun taken uitvoeren zonder elkaars veranderingen te overschrijven, van een win-winsituatie gesproken! Zijn er veranderingen die we graag willen doorvoeren op een van onze websites? Dan kunnen we deze probleemloos testen zonder dat de eindgebruiker hier last van heeft.

Volledige overstap

De voorbije periode hebben we al onze nieuwe websites op Hyperlane ontwikkeld. We namen zelfs de beslissing om onze bestaande websites te migreren naar het platform. Ook dit proces werd volledig geautomatiseerd door Hyperlane waardoor we hier weinig tot geen middelen voor moesten inzetten. Steeds opnieuw staan ze garant voor een optimale laadsnelheid van de webpagina’s.

Kostenplaatje

Het grote voordeel bij Hyperlane is dat de facturatie op een zeer transparante manier verloopt. Zo moet je als agency geen kosten meer op voorhand financieren en betaal je pas wanneer je in productie gaat. Wij zijn in ieder geval grote fan!

Bij ons op de koffie?

Schrijf ons op vragen@intago.be of bel ons op +32 16 36 50 50. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor voor een inspirerend gesprek. Jij vertelt over je uitdaging, wij zorgen voor de koffie met eerste inzichten. De rondleiding doorheen de Corda Incubator krijg je er gratis bij.