×
Online marketing: Breng glitter in je content

Online marketing: Breng glitter in je content

Als digitale addicts geloven we in de kracht van, jawel, digitale content. Je leest het goed: we geloven in de kracht, niet in de zwakkere aspecten. Maar hoe doe je dat, goede content opstellen? Simpel: haal de glinster in je onderneming naar boven!

Communicatie op z’n kop!

De glinster in je content is de USP van je bedrijf. Dit betekent dat van zodra je jouw unieke aspecten van je onderneming toont aan de buitenwereld, jouw content al een sterke boodschap bevat. De traditionele marketing van enkele jaren geleden leerde ons naar onze concurrenten kijken, volgen, onze producten steeds verbeteren en enkel positieve, genuanceerde boodschappen te verspreiden. Elke letter werd gewikt en gewogen en bevatte terugkerende communicatie. Tijd om deze aanpak overboord te gooien!

Een digitale babbel

Ga op zoek naar je eigen sterkte binnen de markt en neem dit als basis van je communicatie. Storytelling kan je helpen om de juiste boodschap naar buiten te brengen en structuur te brengen in jouw manier van communiceren. Breek ook eens uit je comfortzone. Deel wat er leeft binnen je bedrijf en kies voor een open communicatie in plaats van een afgeschermde boodschap. Ga aan de slag op social media, stuur een gepersonaliseerde mail, schrijf een informatieve blog en ondersteun je support met een live chat! Ga dat digitaal gesprek aan met je klant!

Creëer en verken!

Focus niet enkel meer op commerciële reclames om potentiële klanten te bereiken. Creëer opvallende, nuttige content, optimaliseer deze content voor digitaal gebruik, publiceer de content en leg links via social media, mails, blogs en nog zoveel meer! Met de juiste meettools krijg je al snel een inzicht van wat werkt en niet werkt. Efficiëntie ten top dus! Denk bij het aannemen van een marketeer dus eerder aan een contentgedreven marketeer of journalist. Of doe beroep op een digital agency dat jou kan begeleiden bij jouw contentverhaal.

Good luck!

Eens praten over jouw content marketing?

Kom gerust eens langs, onze digitale strategen helpen jou graag verder met je uitdaging.