×
Intago groeit met nieuw kantoor op de Corda Incubator!

Intago groeit met nieuw kantoor op de Corda Incubator!

Vier spannende maanden gingen voorbij na onze officiële start in oktober 2015, ondertussen groeien we met Intago verder, met nieuwe projecten én ons eigen kantoor in de Hasseltse Corda Incubator.

Uit de startblokken

Het is al weer even geleden sinds we jullie mochten verwelkomen op ons lanceringsevent eind oktober. Ondertussen heeft ons team niet stil gezeten: 9 projecten mochten we al realiseren, van customer experience advies, nieuwe websites tot online marketingcampagnes. Vandaag zitten er 8 in ontwikkeling, en staan er nog eens 7 te popelen om te starten. Werk genoeg dus.

Corda Incubator, méér dan een kantoor

Dit stevige elan konden we niet realiseren zonder de goede ondersteuning die we kregen op de Corda Incubator in Hasselt. Zo liggen wij niet wakker van verzekeringen, poets en internetlijnen, en konden we naast onze flexplekken rekenen op een fantastisch coffee corner, shared meeting rooms en bovenal een toffe sfeer waarvan je méér dan goesting krijgt om te ondernemen. Als dat nog niet genoeg is, kunnen we elke week klankborden met financiële, fiscale, juridische en hr-adviseurs die ter beschikking staan van elke incubator-startup.

Onze nieuwe thuis

Ondertussen hebben wij onze flexplekken in de open space ingeruild voor een apart kantoor op de Incubator. Zo kunnen we je verwelkomen in ons eigen stekje, en zijn we klaar voor de verdere uitbreiding van ons team. En dat is net wat we zo leuk vinden aan de Corda Incubator, het laat ons toe om héél makkelijk te schalen, afhankelijk van onze groei.

Ontdek ons kantoor!

Ontdek alle Corda Startups op de website van de Corda Incubator, of kom ons nieuw kantoortje eens ontdekken, we hebben koekjes liggen!