De Intagobeleving

Digitaal belevingsplatform

Kent u dat gevoel? Het platform dat u voorheen gebruikte, dat voelt plots niet meer zo aan als vroeg. Uw bedrijf is niet meer dat van gisteren. We sturen onze kinderen ook niet in hun eerste broekje naar de turnles.

Voor platformen is dat eigenlijk zeer gelijkaardig. Op een gegeven moment moeten ze van maat veranderen. En daarvoor kunt u zeker bij Intago terecht. Doordat wij al onze digitale belevingsplatformen modulair opbouwen, krijgt u direct toegang tot een waaier aan mogelijkheden. Vindt u nog niet uw gading, dan maken wij ook uw oplossing op maat.

Doorheen de jaren heeft Intago een enorme bouwdoos aangelegd. Daardoor kunnen wij snel en efficiënt aan úw platform werken. Wij hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden en zetten de puntjes voor u op de i waar nodig. Deze efficiëntie zorgt ervoor dat u sneller uit de voeten kunt.

Nassau Scheepsbenodigdheden

Joma Sport

Allanta

WordPressontwikkeling

Wilt u zorgeloos een betekenisvolle verbinding maken met uw klanten? Wilt u aan mogelijke klanten met trots uw realisaties presenteren? Of wilt u op een aantrekkelijke manier uw producten aanbieden? Wel, voor deze doelgroepen adviseren wij doorgaans om met WordPress te werken.

Met Intago zetten wij een website op die helemaal naar uw wens is gestijld. Ook vinden wij het belangrijk dat u zelf aan de slag kunt gaan. Wij voorzien bovenop WordPress een visuele omgeving waarmee u zelf aan de slag kunt. Wij nemen de technische basis voor ons, waardoor u zich zorgeloos op de inhoud kunt concentreren. Daarnaast bieden wij professionele copywriting aan die uw eigen merk- en bedrijfsidentiteit in de verf zet.

Laeremans Geert NV

Dewit Wines

IT-infrastructuur

Ook voor advies en beheer van uw IT-infrastructuur staat Intago voor u klaar. Wij hebben 15 jaar aan ervaring met klanten van alle grootteordes. Ziet u soms door het bos de bomen niet meer? Dan mag u gerust naar ons bellen. Als u onze klant bent, dan kennen wij namelijk als de beste uw IT-uitdagingen. Ons advies is dus altijd gebaseerd op onze gedeelde ervaring.